1397/10/05
احتراما به استحضار می رساند جناب آقای مهندس علی صفرنورالله در پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و سیستم های هوشمند ایران به عنوان سخنران ویژه سخنرانی خواهد کرد.

مهندس صفر نوراله،برای فعالان عرصه برق و تمام کسانی که از دور یا نزدیک دستی بر آتش صنعت برق دارند،نام بیگانه ای نیست.بیش از سه دهه فعالیت در زمینه برق،چه در کرسی تدریس دانشگاه و کسوت استادی و چه در بستر تلاش جانانه برای ساختن وتوسعه کشور،ازاو چهرهای مصمم  و تاثیر گذار ساخته است.

از سال 1355 تا 1358 مسئول تعميرات نيروگاه سد زاينده رود
– فعالیت در سمت هایی چون: مهندس اجرايي، مسوول اجرايي، مهندس طراحي و مسوول دپارتمان طراحي برق منطقه اي اصفهان از سال 1358 تا 1372
– مدرس دانشگاه صنعتي اصفهان در رشته برق از سال 1363 به مدت ده سال
– موسس شرکت صفا نيکو براي اجراي پروژه هاي برقي به صورت EPC (کليد تحويل) در سال 1372
– مديرعامل شرکت صفا نيکو از سال 1372 تا 1389
– موسس و مدیرعامل هولدينگ صيدکو در سال 1389
– رئيس هيأت مديره سنديکاي برق اصفهان
– رئيس کميته هاي ITPO و SPX و توسعه کنسرسيوم هاي اتاق اصفهان
– عضویت در اموری چون: هيأت مديره فدراسيون صادرات انرژي ايران، کميسيونهاي صنعت و تجارت اتاق بازرگانی استان اصفهان، کميسيون اقتصادي نظام مهندسي اصفهان، شوراي اقتصادي دانش بنيان دانشگاه آزاد اصفهان، هيأت مديره شرکت توسعه گردشگري اصفهان و عضو هيأت مديره شرکت گردشگري مهر آسيا، بازرس انجمن صادرکنندگان خدمات مهندسي ايران، عضو هيأت مديره انجمن خدمات مهندسي اصفهان.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !