1397/09/10
دکتر شاهقلیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دبير كنفرانس، ضمن اعلام اين خبر افزود: به دنبال برگزاري چهار دوره موفق كنفرانس ملي مهندسي برق، پنجمين كنفرانس با موافقت سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود.

پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق  و سیستم های هوشمند ایران 8 و 9 اسفند ماه سال جاري در دانشگاه آزاد اسلامي واحد نجف آباد برگزار مي گردد.

دکتر شاهقلیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و دبير كنفرانس، ضمن اعلام اين خبر افزود: به دنبال برگزاري چهار دوره موفق كنفرانس ملي مهندسي برق، در سال هاي 86، 88، 90 و 96، پنجمين كنفرانس با موافقت سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي برگزار مي شود.

شاهقليان گفت:پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق  و سیستم های هوشمند ایران از شهریور ماه سال 1386 فعالیت خود را با هدف انعکاس و اعتلای فعالیت های پژوهشی انجام شده در زمینه مهندسی برق با تکیه بر توانمندی های ملی در حوزه های صنایع، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی آغاز نمود.

شاهقليان اضافه كرد كه اين همايش با همت مركز تحقيقات ريز شبكه هاي هوشمند و با همكاري دانشكده مهندسي برق و مركز تحقيقات پردازش ديجيتال و بينايي ماشين با رویکرد  محوری انرژی های تجدید پذیر  برگزار مي گردد. زمان ارسال مقاله تا اول بهمن ماه 1397 و زمان اعلام نتايج 25 بهمن ماه 1397 است. شابان ذكر است كه با هماهنگي به عمل آمده با هيات تحريريه نشريه روش هاي هوشمند در صنعت برق، مقالات برگزيده همايش براي بررسي و چاپ به اين مجله ارسال مي شود.

محورهاي همايش عبارتند از مهندسي برق در گرايش هاي قدرت، الكترونيك، مخابرات و كنترل، مهندسي پزشكي  گرایش بیوالکتریک، مهندسي نرم افزار، فناوري اطلاعات و ارتباطات، هوش مصنوعي و شبكه.

ایشان در انتها از حمايت هاي رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر نقش، دبير علمي كنفرانس دكتر يوسفي و دبير اجرايي دكتر معظمي تقدير و تشكر نمودند و از محققان و دانش پژوهان گرامي براي هر چه پربارتر شدن كنفرانس دعوت به مشاركت و همكاري بيشتر نموند.

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !